четвер, 25 листопада 2021 р.

Всеукраїнський конкурс «Кіберніндзя»

 

Вітаємо Лисенко Анну

ученицю 8-А класу Запорізького багатопрофільного ліцею №62, 

яка посіла ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Кіберніндзя» 

(у віковій категорії 10-14 років) 

у номінації 

«CTF (Capture the Flag)-Змагання»

У рамках Національного Місяця кібербезпеки вперше в Україні для студентської та учнівської молоді відбувся заочний конкурс “Кіберніндзя”, що проходив з 11 жовтня до 18 листопада 2021 року. 24 листопада 2021 року під час святкової онлайн-трансляції були урочисто оголошені переможці конкурсу, представлені найкращі роботи учасників, а запрошені гості і члени журі привітали усіх глядачів у прямому ефірі.
Організаторами конкурсу та членами журі виступили Торгово-промислова палата України, Київська мала академія наук, Академія цифрового розвитку, ТОВ “СЕК’ЮРИТІ ЕКСПЕРТ ГРУП” за підтримки Національного координаційного центру кібербезпеки при РНБО України, Держспецзв'язку, Департаменту Кіберполіції, а також компанії “10Guards”, “Hack Control”, “Octava Defence”, “Алгорітм-Х”, "McAfee Enterprise", “АВТОР” та “AM Integrator Group”.
Конкурс проводився з метою формування національної свідомості, художньо-естетичної культури, креативного мислення школярів та студентів, реалізації їх творчого потенціалу в області нових інформаційних технологій та кібербезпеки та був покликаний реалізувати творчий потенціал, підвищити інтерес до безпечного користування інтернетом, а також стимулювати безпечне використання інформаційних технологій.
Лисенко Анна отримала можливість удосконалення власних навичок з кібербезпеки – безкоштовний навчальний курс з подальшою міжнародною сертифікацією CSCU| Certified Secure Computer User та практика в профільному підрозділі компанії “Octava Defence”.
Нагородження переможців можна переглянути за посиланням





Немає коментарів:

Дописати коментар