понеділок, 9 жовтня 2017 р.

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ ПРАНГЛІМІНЕ!




Особлива увага новачкам!  
Уважно прочитайте правила реєcтсрації на сайті. Латиницею вказується тільки логін, усі решта дані треба вносити українською мовою. Якщо це правило порушується ви автоматично позбавляєте себе права участі у бкдь-яких змаганнях та конкурсах.  

Обов'язково перед початком змагань перевір особисту інформацію!  

До підсумкової залікової таблиці кожного етапу беруться результати учасників, які вказали своє справжнє ім'я  та прізвище УКРАЇНСЬКОЮ мовою.  Особисті дані на кшалт Іван Zadarko, Ivan Zadarko, 1234Ivan, Задарко1234 тощо АВТОМАТИЧНО ДИСКВАЛІФІКУЮТЬСЯ і не враховуються у жодних конкурсах та змаганнях. 

УВАГА! Обов'язково перед початком змагань перевір особисту інформацію! 
 До підсумкової залікової таблиці кожного етапу беруться результати учасників, які вказали своє справжнє ім'я та прізвище УКРАЇНСЬКОЮ мовою.  Після участі в 1 етапі змінювати особисті дані неможна!   У змаганнях  (у всіх трьох етапах)  один участник повинен використовувати  лише  одне ім’я користувача  (логін) , інакше тебе дискваліфікують без права продовження змагань.  Якщо умови не виконуються, учасник позбавляється права на розіграш та отримання призів і е-дипломів он-лайн змагань. 

Немає коментарів:

Дописати коментар